Photographer | Wedding + Event

By: Farhan Ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Thursday, 25-Dec-2008 11:47 Email | Share | | Bookmark
Arrrghh.... Lama nyer tak update...

Salam dan selamat sejahtera....

aduh, lama nyer tak update FP ni... everyday when i wake up, i told myself to update myFP, but day by day, week by week, mont by month i didnt do it... aku bukan malas, tp tak berkesempatan... dengan final exam, dengan kerja aku, dengan part time job, dengan raya, dengan itu dengan ini... arrrgghh... walaupun skrang aku tengah cuti, tp aku rasa mcm tak cuti pun... everyday is monday... kerja kerja dan kerja... huhuh... rindu giler nk update benda nie... aku ada la pegi outstation ke johor ari tu, ada member wife aku kawin, best giler rasa shoot.. aku rasa mcm aku plak jd main photografer padahal ada photographer yg rasmi... tp sbb dah lama tak pegang, jadi rasa teruja plak.. huhuhu.. insyaALLAH, lepas ni aku akan begiat aktif balik... anyway, ni gambar rumah kat selayang.. ada hal aku dgn rumah nie... hehehe...




bawah ni gambar wedding Datuk Paduka apa ntah kat Kg Baru.....



Untuk view lagi gambar wedding, sila ke
NH Delima Canopy & Catering


ok, c yaa......


Friday, 3-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Raya @ Umah Miza

raya ke 3 aku dan isteri pulang ke kL... banyak tul cerita raya ni... ye la kan, kuar umah kul 5.30 pagi lagi nak elak jam ptg karang... lagipun kitaorg nak singgah di umah miza.. miza ni adalah ex-ofismate aku dulu... ada sbb kitaorg singgah umah dia... tp tetap 1-0 yea cik miza.. ekeke.. sedap sungguh nasi dagang miza masak.. sbb tu jadi 1-0.. hhaha.. tq miza bg pose2 yg menarik... c yeaa.....







wassalam....

Regards,
aiShiteru aka Farhan
nhdelima@gmail.com
012.2768023
Kuala Lumpur | Selangor
Need Quotation? Just Email okeh...


Thursday, 2-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Anak Pak Su Din nikah...

Kira nyer, di bulan syawal ni, ni adalah majlis pertama orang kawin... mlm ni adalah mlm pernikahan anak pak su din.. aku secara langsung menyaksikan majlis tersebut.. so aku pun ambik la gambar buat kenangan kedua-dua mempelai.. selamat pengantin baru dan semoga kekal hingga akhir hayat.. amin....


kasih ibu....





wassalam....

Regards,
aiShiteru aka Farhan
nhdelima@gmail.com
012.2768023
Kuala Lumpur | Selangor
Need Quotation? Just Email okeh...


Wednesday, 1-Oct-2008 01:04 Email | Share | | Bookmark
Raya dan Raya......

Alhamdulillah, raya dah selesai... syukur pada ALLAH kerana dapat merayakan hari yang mulia ini... sehingga kini, keberkatan bulan ramadhan masih terasa seolah2 kita baru je selesai berpuasa smlm... raya kali ini amat berlainan sekali.. hehehe.. ye la, tahun lepas raya sorg2, tahun ni raya berdua... tempat raya pun berlainan jugak, tahun lepas lama sikit kat rumah, tahun ni kene kongsi rumah... tapi tak per, kemeriahan tetap ada dan berlaku dengan jaya nyer... so mai kita tgk gambar nie... by da way, sempat gak shoot org kawin... hahahaha....





sempat lagi buat outdoor sempena raya kat hutan sebelah rumah.. ekekekeke


wassalam....

Regards,
aiShiteru aka Farhan
nhdelima@gmail.com
012.2768023
Kuala Lumpur | Selangor
Need Quotation? Just Email okeh...


Friday, 26-Sep-2008 03:15 Email | Share | | Bookmark
Akhir Ramadhan...

ramadhan datang lagi... alhmdulillah kita berkesempatan menyambutnya. Tahun ini agak istimewa bagiku kerana berpuasa bersama orang yang tersayang. Alahmdulillah dan bersyukur pada ALLAH.. banyak actually aktiviti yang aku lakukan di bulan yang mulia ini.. tetapi, oleh kerana kekangan masa dan pelbagai tugasan, aku tak dapat nk update FP ini sebaik nya. Alhamdulillah, aku try jugak ari ni nk update FP ni kerana esok aku dah dalam perjalanan pulang.. tp tak pulang lagi, baru je berangkat setengah jalan dan ahad baru aku pulang terus ke destinasi.. dalam bulan yang mulia ini, aku sempat berbuka puasa bersama dengan kakak aku, mertua aku, kawan2 wife aku, cousin aku, kawan2 aku.. sempat jugak berbuka puasa kat masjid.. ekekeke... dalam banyak2 tempat berbuka puasa tu, yg paling best kat umah aku ler... thanks to zul&don,julia&suami kerana datang berbuka puasa kat umah kitaorg ari tu.. terangkan umah kitaorg.. ekekeke... nasib korang datang, kalau tak, mmg zaman romantik tak sudah2 lagi la... hahahha... oklah, disini aku tempakkan 2 3 keping gambar budak2 yang sempat aku snap... bukan taknak tunjuk semua, tp ada hikmah di sebalik gambar budak2 ni... bulan ramadhan ni bulan keampunan, rugilah org2 yang tidak mengambil kesempatan meminta ampun di bulan yg mulia.. dan syawal menjelma, kita seolah2 menjadi budak2 kerana semua dosa sudah diampunkan dan di ibaratkan sehelai kain putih... so, sama2 lah kita memohon keampunan dari ALLAH sempena bulan yg mulia ini... aminn..

oklah, akhir coretan, SELAMAT HARI RAYA... MAAF ZAHIR DAN BATIN...






aik.. ni bukan budak, ni bapak budak... ekeke.. ni namanya mat...pegawai ni..solo lagi nie..ye ke??


wassalam....

Regards,
aiShiteru aka Farhan
nhdelima@gmail.com
012.2768023
Kuala Lumpur | Selangor
Need Quotation? Just Email okeh...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net